Over ons - Sekned (seksverslavingstherapie nederland)

Wie zijn wij? Sekned | Seksverslavingstherapie Nederland is een samenwerkingsverband van onafhankelijke en zelfstandig gevestigde psychologen en therapeuten. Onafhankelijk betekent dat wij geen enkele informatie verstrekken aan derden. Ook niet aan de (ziektekosten)verzekeraars. Tenzij jij dat aan ons vraagt natuurlijk.

Kwaliteitsgarantie Om de kwaliteit van onze dienstverlening aan jou te kunnen garanderen zijn we universitair of HBO opgeleid en hebben allen minimaal 1400 uur gesprekstherapie ervaring achter de rug.

Onafhankelijke klachtencommissie Onze praktijken zijn bovendien altijd aangesloten bij een beroepsvereniging zoals de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) of het Nederlands Verbond van Psychologen, psychosociale therapeuten en Agogen (NVPA). Deze beroepsverenigingen hebben een onafhankelijk klachtencommissie waar je terecht kunt als je klachten hebt over onze dienstverlening.
 

Online behandeling

Online behandeling Behandeling van je verslaving; ook voor partners.

Sekstest

Sekstest test jezelf en krijg direct online de uitslag.

Simon

Simon "Het beheerst mijn leven niet meer, ik ben vrij!"

Seksverslaving

Seksverslaving is omgeven met geheimen, list en bedrog.

Shame

Shame Een aangrijpende film over seksverslaving.

Online Therapie

Slechts €149,95 voor het hele traject. Anoniem en direct aan de slag!


Online behandeling

Volg hier online therapie modules voor de behandeling van je seksverslaving ; ook voor partners. Online therapie is bij uitstek een geschikte methode voor het behandelen van verslavingen. Bewezen effectief.Wij werken samen

 Ga naar psyned.nl voor een psycholoog bij jou in de buurt