Seksverslaving zelftest (25 vragen - 3 minuten)

Seksverslaving zelftest

Als je veel seks hebt of je masturbeert vaak, wil dat helemaal niet zeggen dat je een seksverslaving hebt. Natuurlijk heeft verslaafdheid óók te maken met hoeveel seks je hebt, maar veel belangrijker is de rol van seks in jouw leven.

Deze seksverslavingstest is speciaal voor sekned ontwikkeld, om een idee te krijgen of jouw seksuele drang mogelijk op een seksverslaving wijst. Het is een korte test die maar een paar minuten duurt, je krijgt direct online de uitslag.

Belangrijk: de uitslag van deze seksverslaving test geeft een indicatie maar is geen diagnose.

Algemene relatie zelftest (14 vragen - 3 minuten)

Algemene relatie zelftest

Hoe voel jij je in jullie relatie? Het gaat hierbij alleen over jouw beleving en niet over hoe je denkt dat je partner over jullie relatie denkt. Vul hem dus in eerste instantie alleen in.

Natuurlijk kan je ook je partner vragen deze vragenlijst in te vullen. Wanneer jullie allebei afzonderlijk de lijst hebben ingevuld en je vergelijkt elkaars antwoorden, dan kan dat een eerste aanzet zijn van een gesprek.
Doe dat op een moment dat je daar allebei tijd voor hebt. 

Cyberseksverslaving partnertest (22 vragen - 3 minuten)

Cyberseksverslaving partnertest

Is mijn partner cyberseksverslaafd? Je partner is wel erg veel met internet bezig. Meer dan met jou. Je vraagt je wel eens af wat hij/zij allemaal doet op het internet. Je onderbuik gevoel is er absoluut niet gerust op.

Doe dan deze speciaal voor sekned ontwikkelde test. De uitslag geeft je handvatten voor de vraag of je ongerustheid terecht is of niet. De test duurt maar een paar minuten, je krijgt direct online de uitslag.

Belangrijk: de uitslag van deze test geeft een goede indicatie maar is geen diagnose.

 

Het Nederlands Centrum voor Seksverslaving

Wij zijn er voor iedereen die getroffen wordt door de effecten van een seksverslaving.


Nederlands Centrum voor Seksverslaving

Wanneer jij er aan toe bent om iets te gaan doen aan je seksverslaving, dan kun je bij ons terecht voor advies en behandeling. Bekijk hier de mogelijkheden Wij begeleiden mensen bij het herstellen van een seksverslaving en bieden tevens hulp aan partners. Uniek in onze aanpak is de relatietherapie omdat de relatie een essentieel onderdeel is van succesvol herstel.

 

Wij werken samen