Hannie van Rijsingen
Hannie van Rijsingen

Hannie van Rijsingen (Almere)

Over mij

Seksuologe
Al vroeg ben ik in het vakgebied gerold dat me sindsdien is blijven fascineren. Na de Sociale Academie afgerond te hebben, werkte ik vijftien jaar lang met veel plezier bij de Rutgers Stichting in Eindhoven. Samen met een psycholoog, een arts en een psychiater hield ik me bezig met psycho-seksuele vraagstukken.

Specialisatie
De specialisatie in seksverslaving ontstond nadat ik een boek had geschreven over vrouwelijke seksualiteit, getiteld ‘Zin in vrijen voor vrouwen’. Een van de onbedoelde effecten van die publicatie was dat mannen bij me kwamen met de vraag hoe zij hiermee om moesten gaan.

Dat gaf me stof voor het boek ‘Zin in vrijen voor mannen’. Ook deze publicatie had weer een onverwacht effect. Ik werd steeds vaker geconsulteerd door mannen met een seksverslaving. Dat boeide me dermate dat ik daarin verder ben gegaan en inmiddels honderden mannen, en veel partners, heb mogen begeleiden hun verslaving te beteugelen.

Sinds 1986 heb ik mijn eigen praktijk, die in de loop van de jaren meeverhuisde van Lelystad naar Almere.

Contactgegevens

Bel snel even voor een afspraak. Psyned | Psychologen Nederland doet mijn secretariaat, zij maken de eerste afspraak met jou.

Hannie van Rijsingen
Kerkgracht 30, 1354 AM Almere-haven

Tel. 085 - 40 14 720

Hannie van Rijsingen
Nederlandstraat 86
1363 DB Almere

Telefoonnummer secretariaat (Psyned) 085 - 40 14 720
 

"Eenzaam draag je je geheim met je mee."

Online Therapie

Slechts €149,95 voor het hele traject. Anoniem en direct aan de slag!


Online behandeling

Volg hier online therapie modules voor de behandeling van je seksverslaving ; ook voor partners. Online therapie is bij uitstek een geschikte methode voor het behandelen van verslavingen. Bewezen effectief.Wij werken samen

 Ga naar psyned.nl voor een psycholoog bij jou in de buurt