Herm Kisjes
Herm Kisjes

Herm Kisjes (Eindhoven)

Over mij

Ik ben Herm Kisjes, als therapeut gespecialiseerd in verslavingen in het algemeen en seksverslaving in het bijzonder. Alhoewel seksverslaving een heel unieke verslaving is zijn er vergelijkbare patronen met andere gedragsverslavingen.

Innerlijke groei
Ik begeleid mijn cliënten daarom doorgaans aan de hand van een succesvolle methode: het 12-stappen-programma. Het plezierige van dat programma is dat je echt iets kunt doen en dat er ruime aandacht is voor innerlijke groei. Allerlei vervelende gevoelens en problemen worden door seksueel gedrag beïnvloed.

Door te werken aan je zelfbeeld, je zelfwaardering en gedragspatronen, kun je hierin veranderen.

Hulpverlener in hart en nieren
Al zolang ik mij kan herinneren wilde ik mensen helpen. Ik ging op mijn 22e de hulpverlening in en raakte met de dag meer gefascineerd in de processen die mensen doormaken. Gaandeweg heb ik een aantal specialismen ontwikkeld waarvan verslaving er één is.

Naast therapeut ben ik ook schrijver van informatieve- en zelfhulp boeken.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Seksverslaving Eindhoven ter attentie van Herm Kisjes. 
Ik leer je graag kennen!

Contactgegevens

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op, als ik je bericht heb ontvangen. Je kan mij ook altijd bellen. Laat een boodschap achter op de voicemail, als je mij niet direct kan bereiken. Ik bel je dan snel terug.

Herm Kisjes
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

06 - 58 82 25 61

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Eindhoven.

Herm Kisjes 

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Tel: 06 - 58 82 25 61

 

"Het is belangrijk dat je opzoek gaat naar een prettig, zinvol leven waarin je zelf de regie hebt in plaats van je verslaving of je gewoonte."

Online Therapie

Slechts €149,95 voor het hele traject. Anoniem en direct aan de slag!


Online behandeling

Volg hier online therapie modules voor de behandeling van je seksverslaving ; ook voor partners. Online therapie is bij uitstek een geschikte methode voor het behandelen van verslavingen. Bewezen effectief.Wij werken samen

 Ga naar psyned.nl voor een psycholoog bij jou in de buurt