Matthijs Kruk
Matthijs Kruk

Matthijs Kruk (Amsterdam)

Over mij

Ik ben Matthijs Kruk, seksverslavingstherapeut gevestigd in Amsterdam. Ik begeleid mensen die seksverslaafd zijn of moeilijk maat kunnen houden bij bijvoorbeeld internetporno.

Mijn achtergrond als sportpsycholoog helpt me cliënten te begeleiden vanuit een gezonde basis. We gaan niet uit van de kwaal, maar van jou als gezond mens. Je merkt dat die positieve grondhouding je houvast geeft in de behandeling.

Nieuwe structuur
In de behandeling leer je hoe je je eigen gedrag kunt veranderen. Ik help je heel concreet nieuwe structuur aan te brengen in je leven door middel van kleine doelen, gezonde voeding en regelmatige beweging.

Om ‘nieuw’ gedrag zo goed mogelijk in te slijten, moet je echter ook je ‘oude’ gedrag (h)erkennen. Daarom komen in de behandeling ook aspecten uit je verleden en je gevoel van eigenwaarde aan de orde.

Grip op je leven
Juist omdat we werken aan inhoudelijke verdieping, analyse, gedragsverandering én je dagelijkse fysieke welzijn, krijg je snel grip op jezelf en vind je nieuwe routines, gewoontes en gevoelens.

Deze werkwijze sluit naadloos aan bij de visie Sijthoff & Van Empel, een zelfstandige verslavingskliniek in Amsterdam, waar ik mee samenwerk en de deskundige ben op het gebied van seksverslaving. 

Contact
Heb je een vraag of wil je weten hoe ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Seksverslaving Amsterdam ter attentie van Matthijs Kruk.
Ik leer je graag kennen!

Contactgegevens

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op, als ik je bericht heb ontvangen. Je kan mij ook altijd bellen. Laat een boodschap achter op de voicemail, als je mij niet direct kan bereiken. Ik bel je dan snel terug.

Matthijs Kruk
Sijthoff & Van Empel
Cornelis Krusemanstraat 75-b
1075 NJ Amsterdam


06 - 45 69 41 23

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Amsterdam.

Matthijs Kruk
Cornelis Krusemanstraat 75-b
1075 NJ Amsterdam
Tel.: 06 -  45 69 41 23

"Seksverslaving is in feite een uit de hand gelopen gewoonte die je niet meer onder controle kunt houden"

Online Therapie

Slechts €149,95 voor het hele traject. Anoniem en direct aan de slag!


Online behandeling

Volg hier online therapie modules voor de behandeling van je seksverslaving ; ook voor partners. Online therapie is bij uitstek een geschikte methode voor het behandelen van verslavingen. Bewezen effectief.Wij werken samen

 Ga naar psyned.nl voor een psycholoog bij jou in de buurt