Margreet Kolff
Margreet Kolff

Margreet Kolff (Amsterdam)

Over mij

Ik ben Margreet Kolff, seksverslavingstherapeut, psychologe, orthomoleculair therapeute en wetenschappelijk onderzoekster op het terrein van hersenactiviteit en bewustzijn. Vanuit mijn onderzoek naar ondermeer informatieverwerking, slaap en effecten van slaapmedicatie ben ik geïnteresseerd geraakt in patronen van verslaving.

Jouw eigen kracht
Bij de begeleiding van seksverslaafden ligt het accent op eigen, unieke kracht. De meeste verslaafden hebben in het begin moeite te geloven dat ook zij die eigen authentieke bron hebben en van daaruit kunnen groeien.

Jij bent uniek
Elke persoon is uniek, dus elke behandeling is uniek; evengoed maak ik veel gebruik van mindfulness, cognitieve gedragstherapie en ACT (Acceptatie en Commitment Therapy). Ik werk op een positieve manier vanuit liefdevolle betrokkenheid en met relativeringsvermogen en humor.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Seksverslaving Amsterdam ter attentie van Margreet Kolff.
Ik leer je graag kennen!

Contactgegevens

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op, als ik je bericht heb ontvangen. Je kan mij ook altijd bellen. Laat een boodschap achter op de voicemail, als je mij niet direct kan bereiken. Ik bel je dan snel terug.

Margreet Kolff
Amsterdam


06 - 20 02 34 47

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Amsterdam.

Margreet Kollf
Amsterdam
Tel.: 06 - 20 02 34 47

"Elke persoon is uniek, dus elke behandeling is uniek"

Online Therapie

Slechts €149,95 voor het hele traject. Anoniem en direct aan de slag!


Online behandeling

Volg hier online therapie modules voor de behandeling van je seksverslaving ; ook voor partners. Online therapie is bij uitstek een geschikte methode voor het behandelen van verslavingen. Bewezen effectief.Wij werken samen

 Ga naar psyned.nl voor een psycholoog bij jou in de buurt