Marion van Nes
Marion van Nes

Marion van Nes (Hilversum)

Over mij

Ik ben Marion van Nes, seksverslavingstherapeut in Utrecht. In mijn praktijk begeleid ik onder andere mannen die problematisch met seks omgaan. In de behandeling zijn er drie dingen belangrijk: jij, wij en ik - in die volgorde.

Jij, wij en ik

  • jij - het gaat daarbij niet alleen om die verslaving, maar ook omdat in jou de sleutels liggen om eruit te komen.
  • wij - de relatie tussen cliënt en therapeut blijkt doorslaggevend voor het succes van de be-handeling. Ik doe dan ook mijn best niet alleen de oplossingen te vinden die je klacht het beste aanpakken, maar die ook het beste bij jou passen; bij wat je aanspreekt, wat je leuk vindt, wat je goed kunt.
  • ik - je moet er op kunnen vertrouwen dat ik mijn vak versta. Vandaar dat ik na mijn opleiding voortdurend doorstudeer. Zo heb ik altijd meerdere oplossingstrajecten die bij je klacht passen en kan ik altijd een mix van me-thoden inzetten om je te helpen.


Contact

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Seksverslaving Utrecht ter attentie van Marion van Nes.
Ik leer je graag kennen!

Contactgegevens

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op, als ik je bericht heb ontvangen. Je kan mijn praktijkassistente ook altijd bellen op 030 - 22 70 090. Zij kan je direct verder helpen met het maken van een afspraak. 

Marion van Nes
Hoge Naarderweg 7H
1217 AB Hilversum

030 - 22 70 090

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn therapie prakijk in Utrecht.

Marion van Nes

Hoge Naarderweg 7H
1217 AB Hilversum
Tel: 030 - 22 70 090

"Het geeft mij intens veel voldoening om mensen te helpen"

Online Therapie

Slechts €149,95 voor het hele traject. Anoniem en direct aan de slag!


Online behandeling

Volg hier online therapie modules voor de behandeling van je seksverslaving ; ook voor partners. Online therapie is bij uitstek een geschikte methode voor het behandelen van verslavingen. Bewezen effectief.Wij werken samen

 Ga naar psyned.nl voor een psycholoog bij jou in de buurt